275981929_1007828353183939_8234192054841487494_n
tel.nummer

+46 70 316 7011

Läs vad våra kunder har att säga om oss

Genomsnittligt betyg: 5.0 stjärnor (baserat på 44 omdömen)

Strong Testimonials form submission spinner.

Obligatoriskt

Vad är ditt för- & efternamn?
rating fields

Mycket väl godkänt

Vi är supernöjda med vårat nya badrum som numera är favoritrummet i huset. Vgr har varit väldigt noggranna och kommunikativa och enkla att kommunicera med samt varit hjälpsamma med allt. Vgr har också varit flexibla på ett omtänksamt sätt till våra omständigheter och önskemål. Vi är väldigt nöjda med resultatet.

Sofia-Linn Karlsson
december 3, 2022

Utmärkt

Dalal Palm
november 22, 2022

Skit bra

Vi renoverade vårt badrum. VGR var tydliga igenom hela processen. Projektet sprang iväg i kostnad pga saker som uppkom men Issa va tydlig med specca vad det kostade och otrolig lätt att ha att göra med. Finishen och noggrannheten i arbetet de genomförde va 100%. Inget illa att säga och skulle varmt rekommendera dem.

Adam Jones
november 21, 2022

Så otroligt nöjda med vårat

Så otroligt nöjda med vårat badrum rekommenderar verkligen vgr kakel och puts , super duktiga och professionella

Annie Karlsson
november 8, 2022
Joel
november 3, 2022

Vi älskar vårt nya badrum.

Vi älskar vårt nya badrum.

Frej Wiik
oktober 20, 2022

Så nöjd över slutresultatet i

Så nöjd över slutresultatet i vårt nya kök.
Tack så mycket Vgr kakel och puts

Marika
oktober 13, 2022

Enkla att ha med att

Enkla att ha med att göra, effektiva och duktiga. Vi är nöjda med slutresultatet och rekommenderar vgr kakel.

Thomas
september 20, 2022
Lars
september 5, 2022

Supernöjda

Supernöjda

Jenny
augusti 30, 2022
Kim
juli 11, 2022

Sätta plattor på två terrasser på Orust

Vi kan rekommendera VGR Kakel och Puts AB till 100%,

Marianne Hafner
juli 1, 2022

Rekommenderar

Slutresultatet blev mycket bra. Alltid vänligt bemötande och duktiga hantverkare.

Ingalill Svensson
juni 27, 2022
Alex
juni 21, 2022

Jättefint blev det, vi är

Jättefint blev det, vi är så nöjda med att vi valde VGR kakel. Kommunikationen har funkat jättebra och vi har varit med hela vägen.

Jenny
juni 6, 2022
Andrea
juni 1, 2022
Christian Karlsson
mars 31, 2022

Renovering av badrum Trollhättan

Perfekt resultat på vårt nya badrum, detta efter trevlig kontakt, bra rekommendationer om material och planering, duktiga, trevliga och effektiva hantverkare. Alla höll tider perfekt och snickare, kakelsättare, rörmokare och elektriker var synkroniserade och vi hade väntetid på någon. Vi kunde inte vara mer nöjda!

Kristina Carling
mars 18, 2022

VGR kakel och puts renoverade vårt badrum, snabbt och smidigt. Mycket noggannt gjort!

Emil Olsson
mars 15, 2022

Välsköt jobb och bra utförande. Trevligt och välbemöt av personal.

Mervat H
oktober 22, 2021

Bra jobbat (Y) Snyggt blev det.

Mattias Johansson
september 14, 2021

Riktigt bra murar/kaklings jobb.. Fick murat valv/putsat och kaklat till min vedspis som blev riktigt bra. Fick även putsat murstocken på övervåningen och blev riktigt bra finnish på den med. Duktiga och lätta gubbar att jobba fram lösningar med. Vi är hel nöjda med dom, 5 av 5 till VGR kakel och puts!

Jonas Tosh
augusti 10, 2021

VGR Kakel och Puts förvandlade vår gamla tvättstuga och duschrum till två rum som vi inte kan sluta att vara i. Mycket nöjda med jobbet som dom utförde från första kontakten, offerten, lyhördheten att hitta dom mest praktiska och kostnadseffektiva lösningarna för oss och sedan själva utförandet av arbetet, mycket proffsigt!
Kommunikationen fortsatte att vara bra under arbetets gång och vi kunde snabbt lösa olika saker som dök upp under resans gång. Mycket trevlig personal och punktligt utfört arbete, tack!

Daniel Toresten
juli 17, 2021

Kakel kök i Trollhättan

Jättebra jobb. Duktig kaklare och trevlig kontakt som löser det mesta! Vi är mycket nöjda.

Kristina Carling
juli 5, 2021

Så ovanligt med hantverkare som faktiskt är seriösa. Jag är så nöjd; superbra kommunikation och regelbunden information, hjälpsam med stöd och rekommendation, punktliga, noga med att hålla allt i ordning och rent, snabba lösningar på eventuella problem som uppstod, tidsplanen höll perfekt. Mitt förtroende för hantverkare har gått upp med 100%.

Louise Stjernborg
juni 12, 2021

Mycket gott samarbete med VGR:s trevliga personal, då VGR helrenoverade vårt badrum med toppreslutat. Helnöjda kunder

Anna Jedselius
juni 8, 2021

Jag blev jättenöjd med deras tjänst.

Rima
maj 9, 2021

Flytspackla och lägga 7,5 kvm klinkers på betonggolv i Stenungsund

Bra bemötande och information och noga med kunden godkänner ev. ändringar. Kvalitetsmedvetenhet.

Per-Erik Hellberg
maj 7, 2021

Vi är nöjda med resultatet av renoveringarna för våra 2 badrum.

Mattias Hellström
april 30, 2021

Anlitade Kakel och Puts för att kakla balkongen.
Det gick snabbt att få kontakt med företaget, – hela vägen.
All kommunikation var prompt, med tydliga svar på ett professionellt och serviceminded sätt. Arbetet utfördes snabbt, ordentligt och fackmanna mässigt.
Punktlig och redig personal som är lyhörd och positiv till kundens speciella behov.
Bra pris.
Kan rekommendera till andra.

Susanne fjellman
april 6, 2021

Sättning av klinker på vägg.
Utmärkt rakt igenom, extremt noggrant utfört!
Rekommenderas varmt!

Svante L
februari 12, 2021

VGR puts och kakel är mycket proffsiga i sitt bemötande, service under hela arbetsprocessen. Vi är mycket nöjda med det färdiga resultatet.

Janina Malmgren
december 3, 2020

Vi kan starkt rekommendera VGR Kakel och Puts. Fick snabb respons när vi efterfrågade en offert. Ångrar inte att vi valde den här firman. Dom har varit helt otroliga och gjort ett helt fantastiskt fint jobb som verkligen överträffade våra förväntningar. Bra kommunikation kring arbetet under tiden så att det skulle bli precis så som vi ville ha det. Väldigt hjälpsamma i alla missöden som hände längs vägen både på grund av gammalt hus och felbeställningar av oss.
Vi skulle definitivt välja denna firma igen om vi haft behov av det.

Janne Axenfalk
november 25, 2020

Lätta att jobba med,bra kundkontakt.Man var med hela tiden från start till färdigt.Kommer ta in dom igen när det är dags för nästa badrum att uppdateras.

Rickard Lindström
oktober 18, 2020

Jag anlitade VGR Kakel och Puts AB för helrenovering av badrum med golvvärme och takspottar, samt gjorde nytt golv/tak/spottar och målade om väggar i tvättstuga. Huset är från 1979 och det fanns en del ovissheter om möjliga lösningar, vilka alla löstes mycket flexibelt och med bästa resultat. Offert, planering och genomförande av arbete var väldigt professionellt, och kvaliteten på arbetet överlag mycket högt. Finish på platt/kakelsättning, fogning och installationer är mycket god. Kommunikation med arbetsledare och hantverkare fungerade överlag bra och det fanns en vilja att hitta lösningar, bland annat när det blev försenade leveranser. Slutresultatet på badrummet är värt 5 stjärnor, det överträffade mina förväntningar. Enda anledningen att jag inte ger högsta betyg är vissa svårigheter att kunna bolla specifika detaljlösningar med underentreprenörer då all kommunikation går via arbetsledare som inte kan ge svar på alla frågor, eller ställa alla relevant frågor. Det blev några kommunikationsmissar, men slutresultatet blev bra. Dock skall sägas att kommunikationen med de enskilda hantverkarna när arbetet väl utfördes fungerade väldigt bra. Jag rekommenderar varmt VGR Kakel och Puts AB och anlitar dom gärna igen.

Andreas Brink
oktober 5, 2020

Idag blev min badrumsrenovering klar och jag är så otroligt nöjd att orden inte riktigt räcker till. Från början till slut har jag mött ett engagemang och en vänlighet långt utöver vad man kan förvänta sig. Issa som ledde projektet har löpande stämt av detaljer kring renoveringen så att inga missförstånd skulle uppstå. Plattsättaren Christian-Angelo har varit otroligt proffsig och skarvar och fogar är perfekta. Jag kan varmt rekommendera den här firman som är både prisvänliga, professionella och trevliga att ha att göra med.

Eva Falk
oktober 1, 2020

Noggranna och professionella, tydlig kommunikation. Skulle definitivt rekommendera!

Linnéa Österman
september 11, 2020

Härliga grabbar!. Snabbt jobb som ingen annan ville ha fixade dom galant. Snyggt gjort och bra pris. Värda verkligen att kontakta.

Susanne
september 10, 2020

Jag vet inte hur jag ska börja. Offerten kom snabbt och följdes. Dialogen under pågående arbete var helt otroligt bra. Eventuella frågetecken från både mig som beställare och entreprenören reddes ut smidigt. Jag kände mig synnerligen delaktig i hela processen även om jag under arbetets gång befann mig på annan ort.

Inget lämnades åt slumpen och det märks nu när jag har möjlighet att se det perfekta resultatet.

Jag kommer endast vända mig till VGR den dag det blir dags att ordna nytt badrum.

Martin Toresson
juli 8, 2020
Sophia Kaså
maj 27, 2020

Fantastiskt nöjd med mitt nya badrum! Snabbt och prisvärt, uppskattade verkligen att företaget va så lätta att hålla kontakten med. Tummen upp

Lisa
maj 22, 2020

Jag behövde göra om vårt badrum. Beställde kakel för både inuti duschkabinen och väggarna i hela badrummet.
Tog kontakt med VGR kakel och puts och fick ett gott bemötande, kom överens om bra pris och tidsplan.
Jag tyckte att allt skötes väldigt proffsigt och enligt avtal med mig.

Sammanfattning, jag har ett väldigt snyggt badrum idag!

Ida S
april 24, 2020

Vi har fått kök, hall och tvättstugan kaklad av VGR, de gjorde ett alldeles förträffligt jobb. Riktigt bra utfört, vi är supernöjda 👍

SONNY A
april 23, 2020

Kvalitet, Professionalism, Punktlighet

Annelie P
januari 8, 2020

Om oss

Vi är plattsättare som är specialiserade på badrum och våtutrymmen! När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att arbetet kommer att utföras på ett professionellt sätt. Våra hantverkare har den utbildning och kunskap som behövs för att göra badrumsrenoveringar med hög kvalitet. När badrummet är klart skriver vi ett kvalitetsdokument som bevisar att badrummet är byggt på ett fackmannamässigt sätt. Naturligtvis har vi även allrisk- och ansvarsförsäkring som en extra trygghet.

GODKÄNDA MATERIAL OCH STORT KUNNANDE

Vi använder godkända material och system för exempelvis tätskikt för att undvika vattenskador. Material väljer vi med utgångspunkt i projektets behov. Vi bygger inte bara enligt dina önskemål vi ser också till så att badrummets ytskikt håller i många år framöver. Allt vårt material och arbete uppfyller kriterierna från Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV.

Våra certificat

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring täcker skadeståndskrav. Det kan exempelvis handla om att ett företag, en anställd eller ett företags produkter har orsakat skada som konsumenten väljer att kräva ersättning av företaget för. Det är en väldigt viktigt försäkring. Om företaget inte har försäkring eller pengar och det skulle uppstå en vattenskada eller brand kan det bli en väldigt dyr erfarenhet.

Byggkeramikrådet, BKR

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Auktoriserat PER-företag

PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER, har till syfta att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättning området. Deras medlemmar har möjlighet att gå en utbildning för att bli Auktoriserade. Dessa företag har lång dokumenterad erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Och fortbildas vartannat år.

PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades 1954 av de ledande plattsättningsföretagen i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet. Idag har PER ca 4300 medlemsföretag.

Medlem BraByggare

BraByggare hjälper byggföretag att hitta bra byggprojekt och beställare att hitta bra hantverkare. BraByggare kvalitetssäkrar alla medlemsföretag för att göra det tryggare för beställaren. Företagen har profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb för att på ett bra sätt marknadsföra sina tjänster.